Het leven lijkt soms een doolhof: “Waar ben ik? Hoe kom ik hier verzeild? En waar ga ik naartoe?”

Iets wat erg lijkt op een doolhof is een labyrint, met als verschil dat je in een labyrint niet verdwaalt. Al lopend kom je in het midden uit. Dat neemt niet weg dat je, hoewel je weet dat ‘het goed komt’, soms voor dezelfde vragen staat als in een doolhof. Als het gaat om je spiritualiteit, je geloof(sbeleving), gebeurt soms hetzelfde. En dan is het gaaf dat er iemand met je meeloopt, luistert, vragen stelt, met je bidt en je af en toe helpt om je pad (terug) te vinden. Als je dat zoekt, kun je terecht bij Pastoralis voor coaching, of noem het pastorale counseling.

Hoe dit praktisch in z'n werk gaat, lees je hieronder. 

 

 

 

Praktisch

Coaching bij Pastoralis is een vorm van geestelijke begeleiding. Daarbij draait het vooral om gesprekken. Ik loop (soms letterlijk) een eind met je mee. De gesprekken worden gevoerd in een setting die zo goed mogelijk past bij jouw wensen. Dat kan zijn in een prettige stoel, aan een grote tafel of tijdens een wandeling. De gesprekken zullen doorgaans plaatsvinden in of rond mijn woonplaats Alphen aan den Rijn. Het is ook mogelijk om via Skype door mij begeleid te worden, mocht de afstand een probleem zijn of als je (meer) anoniem wilt blijven.

 

Waarom zou ik kiezen voor Pastoralis? 

 

Tarieven

Afhankelijk van je wensen plannen we een aantal gesprekken. Een traject start altijd met een intakegesprek. De kosten voor een traject zijn per gesprek € 25,00.