Van vrijdag 8 tot zondag 10 februari 2019 is er weer een retraiteweekend. Houd de site in de gaten of volg Pastoralis op Facebook

Het retraiteweekend is als meerdere keren een succes geweest. Ik mocht telkens 7 tot 10 mensen begeleiden bij de lectio divina (mediteren op een tekst). Ook bracht ik de persoon en het werk van Jezus Christus voor het voetlicht. Bij iedereen heb ik bijzondere dingen zien gebeuren en in proces zien gaan. En verder zijn we bijzonder gastvrij ontvangen door het Gastenhuis van de abdij, hebben we heerlijk gegeten met de abt en de monniken, hebben we de getijdengebeden in de kerk bijgewoond en maakten we gebruik van een goed verzorgde ruimte van de Benedictushof. Kortom: verdieping, bezinning en inspiratie!

Lees HIER hoe het was en wat de deelnemers er van vonden.  

Agenda  

Workshops

Bij Pastoralis kun je ook terecht voor workshops. In een dagdeel sta ik stil bij verschillende thema's. Een paar voorbeelden:

- Lectio Divina, een manier om Bijbelteksten tot je hart te laten spreken door erover te mediteren en te bidden,

- Leven uit genade, wat is genade en hoe werkt het in je relaties en in het dagelijks leven?

- Leven zonder oordeel... kan dat? Hoe je vrij kunt worden van oordeel over jezelf en anderen, hoe bevrijdend is dat!

 

 

 

De workshops worden o.a. gehouden in Alphen a/d Rijn.

 

Op de hoogte blijven? Houd de site en facebook in de gaten!

 

Ook als groep (bijvoorbeeld een huiskring van een kerkelijke gemeente) kun je je inschrijven voor een workshop. Thema, locatie en tijdstip zijn allemaal bespreekbaar. Meer weten? Neem contact op.